Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

De bewindvoerders van Vooruit Persoonlijk Bewindvoering

Annemarie Spierings

Ik weet hoe het is als je rond moet komen met een te krap budget. Na mijn echtscheiding, met twee opgroeiende kinderen, was het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Ik wist niet altijd hoe ik het moest redden tot het einde van de maand en de rekeningen stapelden zich op. Ik raakte de controle kwijt! Daardoor leerde ik mijn eigen budgetcoach te zijn. Dit zorgde voor inzicht en ik kreeg de controle terug.

Als Budgetcoach Annemarie ben ik in januari 2015 van start gegaan met mijn eigen onderneming. Met mijn passie voor cijfers en financiële zaken, mijn betrokkenheid bij mensen en mijn kennis en ervaring in de financiële administratie en pedagogische hulpverlening begeleid ik als professioneel bewindvoerder mensen bij het terugkrijgen van grip op hun eigen leven.

Ik werk inmiddels meer dan 20 jaar in de financiële administratie en heb veel ervaring met organiseren. Daarnaast ben ik vijf jaar werkzaam geweest als pedagogisch hulpverlener wat mijn mensenkennis, maar ook mijn respect voor mensen, enorm heeft vergroot. Bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering komen mijn kwaliteiten prima tot zijn recht en beleef ik veel plezier aan het werken met mensen.

afbeelding Vooruit Bewindvoering
Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons