Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Schuldhulp voor de ondernemer en ZZP'er

Bent u ondernemer of zzp'er en heeft u schulden?

Als ondernemer werkt u nog een paar uur door om voldoende inkomen te genereren. Maar soms is dit niet meer voldoende, er ontstaan achterstanden, de schulden lopen op, en u raakt het overzicht kwijt. Wat nu?

Ook nu nog raken steeds meer gezinnen, maar ook ondernemers en ZZP’ers in financiële problemen. Gemeenten moeten mensen met schulden helpen, maar helpen ze u als ondernemer ook? Veel gemeenten weten niet wat te doen met ondernemers en sturen ze van het kastje naar de muur of willen pas helpen als u de onderneming heeft beëindigd. Vreemd eigenlijk, want de onderneming zorgt juist voor het inkomen.

Wij lossen het graag samen met u op en maken samen stappen Vooruit!

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering helpt ook ondernemers!

Onze professionele dienstverlening

Wij helpen u het overzicht weer terug te krijgen en een oplossing te vinden voor u schulden. Wij maken een Quick Scan van uw onderneming en beoordelen de levensvatbaarheid. In overleg met u stellen wij doelen op. Deze leggen wij, samen met onze dienstverlening, vast in een Plan van Aanpak, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Doordat wij het financiële beheer, van zowel zakelijk als privé, volledig van u overnemen komt er rust en ruimte. Ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en te doen waar u goed in bent. Dit zorgt vaak voor meer omzet wat mogelijkheden geeft om afspraken te maken met schuldeisers. Zo nodig starten wij voor u een schuldsaneringstraject voor ondernemers op.

Wij hebben een samenwerking met ‘Adadie’s Administratieve diensten’. Hierdoor gaan onze diensten, maar ook onze kennis, verder dan van de meeste bewindvoerderskantoren. Wij hebben voor ondernemers met schulden een totaal pakket met budgetbeheer, administratie/boekhouding en schuldhulpverlening.

Benieuwd wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen ondernemers en ZZP’ers voor Vooruit bewind?

Wij helpen ondernemers wel
Professionele hulpverlening
Persoonlijk contact
Gecertificeerde schuldhulpverlening voor ondernemers
Administratie en belastingaangiftes
Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons