Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering geeft hulp bij schulden

Schulden zorgen voor slapeloze nachten en geven lichamelijke klachten. 

Door veranderingen in onze leefomstandigheden, zoals werkloosheid, ziekte, echtscheiding of crisis, komen we soms in financiële problemen. De post stapelt zich op, incassobureaus en deurwaarders aan de deur, misschien zelfs een dreigende huisuitzetting. De schulden nemen toe, hoe komen we hier ooit uit?

Ongeacht of het uw schuld is of niet, het blijft uw verantwoordelijkheid om het op te lossen. Alles aan de kant leggen, alsof er niets aan de hand is, lost niets op en diep in uw hart weet u dat ook. Het is belangrijk om snel inzicht te krijgen in uw eigen situatie en de problemen aan te pakken.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Heeft u schulden en komt u er zelf niet meer uit? Samen gaan we op zoek naar oplossingen!

Om u daarmee te helpen en ondersteunen kunt u Vooruit Persoonlijke Bewindvoering inschakelen. Wij helpen u om overzicht te krijgen over uw financiën, de huidige situatie te stabiliseren (dit is nodig om toegelaten te worden tot de schuldhulpverlening) en de schulden te inventariseren.

Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om de schulden op te lossen. Zo nodig helpen we u bij het aanvragen van de minnelijke of wettelijke schuldsaneringsregeling (MSNP/WSNP).

Wilt u zich niet langer druk maken over de financiële problemen en hulp bij het oplossen van uw schulden? Vooruit Persoonlijke Bewindvoering helpt u hier graag bij en zoekt samen met u naar oplossingen hiervoor!

Meld u nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek en we bespreken samen wat, in uw unieke situatie, de beste oplossing is.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons