Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Door corona in de financiële problemen

Corona heeft een grote impact op ons leven en de gehele maatschappij. Mensen werken vanuit thuis of komen thuis te zitten zonder werk. Werkgevers zijn terughoudend met het aannemen van nieuwe mensen of hebben geen financiële mogelijkheden. Kinderen zijn meer thuis wat een grote impact heeft op de gezinssituatie. We zullen met zijn allen heel bewust met deze situatie moeten leven om ons hoofd boven water te houden.

Het zal je maar gebeuren,
Van de één op de andere dag thuis zonder werk en misschien zelfs zonder inkomen.

Als je in financiële nood komt wordt het wel erg lastig om de touwtjes aan elkaar te knopen en alle gaten te dichten. Wat ga je als eerste betalen?

  •  Schuldeisers of eten voor de kinderen?
  •  De huur of je mobiele abonnement?
  •  Motorrijtuigenbelasting of de verzekering?

Moeilijke dilemma’s waar je soms alleen niet meer uitkomt. Wij bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering hebben een duidelijke prioriteitenlijst bij financiële krapte. Wat moet je als eerste betalen;

  1.  De huur of hypotheek
  2.  Energie (gas, elektra en water)
  3.  Zorgverzekering
  4.  Overige verzekeringen
  5.  Motorrijtuigenbelasting
  6.  Eten en drinken
  7.  Overige en schuldeisers

Verder adviseren wij iedereen tijdig hulp te zoeken, wacht niet totdat je een huurachterstand hebt en een huisuitzetting op de loer ligt of een deurwaarder beslag gaat leggen. De problemen stapelen zich verder op en eventuele hulpverlening krijgt minder mogelijkheden. Door op tijd aan de bel te trekken kunnen we samen een plan maken om de financiën snel onder controle te krijgen en grotere problemen voorkomen.

Want voorkomen blijft altijd beter dan genezen!

Schaam jezelf niet om te zeggen; ‘Het lukt even niet’. Corona heeft ons gebracht in een vervelende en soms moeilijke situatie, daar kunnen we zelf niet altijd iets aan doen. Maar we kunnen zelf wel voorkomen dat het probleem groter wordt.

Wij bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering kijken graag Vooruit als we mensen helpen met hun financiën. Op zoek naar mogelijkheden kunnen we samen veel bereiken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons