Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0493-599131

De landelijke campagne ‘Kom uit je schuld’ gaat van start!

Schulden kan iedereen overkomen, maak geldzorgen bespreekbaar!

Mensen met schulden vragen vaak geen hulp of vragen pas heel laat hulp, vanwege schaamte of trots. Hierdoor stapelen de problemen zich op. Het kabinet en wij willen dit schuldentaboe doorbreken en roepen met de landelijke campagne ‘Kom uit je schuld’ op om geldzorgen bespreekbaar te maken.

In de campagne en op de website www.komuitjeschuld.nl vertellen ‘schuldenambassadeurs’ over hun schuldprobleem. Met hun persoonlijke verhaal laten ze zien dat iedereen, jong, oud, rijk en arm, in financiële problemen kan komen. De persoonlijke verhalen zijn ook een oproep om meer begrip te tonen voor mensen met financiële problemen en problematische schulden. Zonder dat het altijd zichtbaar is, kan een collega, vriend of vriendin, familielid of studiegenoot namelijk problematische schulden hebben.

Bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering luisteren we graag naar uw persoonlijke verhaal. Heeft u vragen over uw financiën of wilt u hierover praten, wij zijn er voor u. We geven u graag een gratis advies zodat ook u weer stappen Vooruit kunt maken.

Ook Vooruit Persoonlijke Bewindvoering wil mensen uit hun schulp trekken om hulp te zoeken. Wij hebben op onze website de persoonlijke ervaringen met financiële problemen en problematische schulden van enkele van onze cliënten staan. Met deze verhalen willen we laten zien dat het hebben van schulden iedereen kan overkomen en dat er ook voor iedereen een passende oplossing is.

Praat met Vooruit Bewind
Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons