Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

De 10 bespaartips voor iedereen!

Want iedereen wil er toch op Vooruit?

Geld overhouden willen we allemaal, waarom dan niet besparen met onze simpele tips? Bekijk ze snel en zie hoeveel jij kan besparen op de vaste lasten!

 • Zorg dat de koelkast minimaal tien centimeter van de muur staat.
  Aan de achterkant van de koelkast wordt de koelkast koel gehouden door verdamping van een vloeistof. Er is veel energie nodig om er voor te zorgen dat de vloeistof verdampt, waardoor het erg warm kan worden achter de koelkast. Deze warmte wordt opgevangen in een rooster aan de achterkant van de koelkast, die dus ook erg warm aanvoelt. Wanneer je de koelkast te dicht tegen de muur zet, blijft er veel warmte hangen waardoor de koelkast meer energie moet verbruiken om koel te blijven, en meer energie verbruiken kost geld!
 • Was niet heter dan nodig is.
  Een wasje op 90 graden kost gemiddeld €0,29 per wasbeurt, terwijl een wasje op 30 graden gemiddeld maar €0,07 per wasbeurt kost! Op 30 of 40 graden wassen verwijder je de meeste vlekken. Vaatdoekjes en erg vuil wasgoed kun je het beste op 60 graden wassen, hiervan zijn de kosten gemiddeld €0,18 per wasbeurt. Dit kan al snel een besparing €50,- per jaar opleveren!
 • Maak gebruik van radiatorfolie.
  De warmte die van de verwarming aan de muur afkomt straalt twee kanten op: de kamer in, maar ook tegen de achterkant van de verwarming tegen de muur. Die warmte gaat grotendeels verloren, en dat zijn onnodige kosten die je maakt. Door het gebruiken van radiatorfolie straalt er meer warmte de ruimte in, in plaats van tegen de muur.

Benieuwd naar de overige bespaartips?

Download hier de gratis whitepaper met dé tips waar je ook echt iets aan hebt.


  Wij van Vooruit Persoonlijke Bewindvoering kijken altijd samen met onze cliënten op welke vaste lasten we kunnen besparen. We kijken ook of ze recht hebben op toeslagen van de Belastingdienst, kwijtschelding van gemeentelijke belastingen en regelingen vanuit de gemeente, zoals een jaarlijkse vergoeding voor schoolkosten van de kinderen of maatschappelijke participatie om leuke dingen mee te doen. Dit doen we allemaal met als doel dat:

  • ✔ Onze cliënten elke maand geld over houden
  • ✔ Er geen (nieuwe) schulden worden gemaakt
  • ✔ We meer geld voor boodschappen kunnen geven
  • ✔ En we kunnen sparen voor belangrijke en mooie doelen!
  Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
  Contact met ons