Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0493-599131

Bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering kunt u online meekijken in uw financiën!

Als uw vermogen door iemand anders wordt beheerd is het belangrijk dat u zelf zicht houdt op uw financiën. Wij van Vooruit Persoonlijke Bewindvoering vinden het belangrijk dat u online kunt meekijken in uw financiën. Samen met u zorgen we graag dat u weer inzicht krijgt in uw financiën. Om dat zicht te verkrijgen, te behouden en te leren budgetteren werken wij met een online kasboek. In dit kasboek ziet u alles wat er op uw rekening(en) binnen komt en wat er betaald wordt. Indien er sprake is van schulden is dit ook bij te houden in het kasboek.

Een bewindvoerder zoals Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is verplicht om jaarlijks verantwoording af te leggen aan de rechtbank. Maandelijks leggen wij ook verplicht verantwoording af aan de rechthebbende over de inkomsten en uitgaven van hem of haar. Al onze klanten krijgen daarom een eigen inlog zodat ze dagelijks kunnen zien wat er met hun geld gebeurt.

Ook bij budgetcoaching en budgetbeheer kunnen wij ervoor kiezen om gebruik te maken van het kasboek van Smart FMS. We maken een duidelijk overzicht van de inkomsten en uitgaven en kunnen zo nodig op afstand samen werken aan het inzichtelijk krijgen van uw inkomsten en uitgaven. Op deze manier krijgen we samen een duidelijk beeld van de inkomsten en uitgaven.

Samen met Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt u aan de toekomst en kunt u ook online meekijken in uw financiën!

 

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons