Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Bewindvoering in Veghel

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van Veghel!

Bewindvoering kan aangevraagd worden voor en door mensen die om verschillende redenen langere tijd niet zelf voor hun financiën kunnen zorgen. Het hebben van schulden kan een reden zijn om bewind aan te vragen. Onze bewindvoerders van Vooruit Persoonlijke Bewindvoering helpen u graag!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering nemen vanaf het moment dat zij uw bewindvoerder zijn uw financiën over. Wij bekijken de mogelijkheden om te besparen, maar kijken ook zeker of er gespaard kan worden. Indien mogelijk wordt ook bekeken of u in aanmerking komt voor extra inkomen in de vorm van bijzondere bijstand, toeslagen etc.

Wanneer u betalingsachterstanden en/of schulden heeft, helpt Vooruit Persoonlijke Bewindvoering u om deze op te lossen. We maken een schuldenoverzicht om inzicht te krijgen in de financiële situatie. Daarnaast bepalen we samen met u het traject we aangaan om deze schulden op te lossen. Hierbij kunt u denken aan het afspreken van betalingsregelingen of een aanmelding voor schuldhulpverlening in uw gemeente.

Natuurlijk is het belangrijk dat u inzicht krijgt en behoudt in uw financiën. In het online kasboek van Vooruit Persoonlijke Bewindvoering heeft u inzicht in uw rekeningen, schulden en uw begroting. Hierdoor blijft u betrokken bij uw financiën.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in Veghel met verstand van uw financiën en een persoonlijke kijk op ieder uniek mens.

Persoonlijke hulp bij uw financiën, dat is waar Vooruit Persoonlijke Bewindvoering voor staat.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Persoonlijke Bewindvoering in Veghel:

Kantoor op 20 minuten rijden
Professionele hulp uit uw regio
We maken samen een persoonlijk plan van aanpak voor uw financiën
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons