Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Bewindvoering in gemeente Uden

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van gemeente Uden!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is hét kantoor dat u graag helpt bij uw financiën. Als ervaren bewindvoerder helpen wij mensen welke om verschillende reden onder bewind staan. Bewindvoering kan aangevraagd worden wanneer iemand niet langer in staat is zelfstandig voor de financiën te zorgen.

Vanaf het moment dat Vooruit Persoonlijke Bewindvoering uw bewindvoerder is, zorgen zij voor uw financiën. Wij bekijken naar de mogelijkheden om te besparen, maar ook om meer inkomen te krijgen in de vorm van toeslagen, bijstand etc.

Wanneer u ook betalingsachterstanden en/of schulden heeft, gaat Vooruit Persoonlijke Bewindvoering samen met u alles er aan doen om deze op te lossen. We maken een duidelijk overzicht van alle schulden en bepalen samen met u welke stappen we gaan zetten om deze op te lossen. Het oplossen van schulden kan door het maken van betaalafspraken met schuldeisers of een samenwerking aan te gaan met de schuldhulpverlening in uw gemeente.

Het is belangrijk dat u inzicht krijgt en behoudt in uw financiën. Vooruit Persoonlijke Bewindvoering geeft u online inzicht in uw rekeningen, schulden en uw begroting. Door betrokken te blijven bij uw financiën, blijft u op de hoogte wat er met uw gelden gebeurt.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in de gemeente Uden met verstand van uw financiën en een persoonlijke kijk op ieder uniek mens.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering geeft u inzicht in uw eigen financiën door middel van een online kasboek.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Bewind in gemeente Uden:

Wij hebben contact met andere hulpverleners uit de gemeente Uden
Professionele hulp uit dezelfde regio
We maken samen een persoonlijk plan
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons