Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Bewindvoering in gemeente Sint Anthonis

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van gemeente Sint Anthonis!

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zelf de financiën te regelen, zeker niet als er ook nog schulden zijn. In zo’n geval kan een verzoek gedaan worden aan de kantonrechter om iemand onder bewind te stellen.

Bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering gaan we samen met u we op zoek naar oplossingen voor uw schulden. We kijken graag naar alle mogelijkheden en we stoppen niet voordat we samen een passend plan hebben liggen om uw financiën weer op een rijtje te krijgen!

U kunt met een persoonlijke inlogcode in uw eigen online kasboek zien wat er op uw rekeningen gebeurt en hoe uw begroting van inkomsten en uitgaven er uit ziet. Zo krijg en houd u ook het overzicht over uw eigen centen!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering bekijkt ook samen met u hoe we eventuele schulden het beste op kunnen lossen. Denk hierbij aan het maken van betaalafspraken met de schuldeisers of een aanvraag voor schuldhulpverlening in uw gemeente. Samen bekijken we welke manier van oplossen voor u het beste werkt.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in de gemeente Sint Anthonis met verstand van  de financiën. We gaan graag met u een persoonlijk traject aan om aan uw financiële situatie te werken!

Persoonlijke hulp bij uw financiën, dat is waar Vooruit Persoonlijke Bewindvoering voor staat.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Persoonlijke Bewindvoering in de gemeente Sint Anthonis:

Kantoor op een kwartier rijden
Professionele hulp uit uw regio
We maken samen een persoonlijk plan van aanpak voor uw financiën
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons