Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0493-599131

Bewindvoering in gemeente Meierijstad

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van gemeente Meierijstad!

Bewindvoering is bedoeld voor mensen die om verschillende redenen langere tijd niet zelf voor hun financiën kunnen zorgen. Ook wanneer iemand schulden heeft kan bewindvoering worden aangevraagd bij de rechtbank. Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is hét kantoor dat u graag helpt!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering zorgt vanaf het moment dat zij uw bewindvoerder zijn voor uw financiën. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om te besparen, maar ook om meer inkomen te krijgen in de vorm van toeslagen, bijstand etc.

Wanneer u ook betalingsachterstanden en/of schulden heeft, helpt Vooruit Persoonlijke Bewindvoering u om deze op te lossen. We maken een duidelijk overzicht van alle schulden en bepalen samen met u welke stappen we gaan zetten om deze op te lossen. Denk hierbij aan het maken van betaalafspraken met de schuldeisers om de schulden op te lossen of een aanmelding voor schuldhulpverlening in uw gemeente.

Samen met u zorgen we ook er voor dat u inzicht krijgt en behoudt in uw financiën. In het online kasboek van Vooruit Persoonlijke Bewindvoering heeft u inzicht in uw rekeningen, schulden en uw begroting. Hierdoor blijft u betrokken bij uw financiën, wat belangrijk is om uiteindelijk zelf weer de touwtjes in handen te nemen!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in de gemeente Meierijstad met verstand van uw financiën en een persoonlijke kijk op ieder uniek mens.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering legt jaarlijks een verplichte verantwoording af aan de kantonrechter.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Bewind in gemeente Meierijstad:

Wij hebben contact met andere hulpverleners uit de gemeente Meierijstad
Professionele hulp uit dezelfde regio
We maken samen een persoonlijk plan
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons