Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Bewindvoering in gemeente Helmond

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van gemeente Helmond!

Er zijn heel veel verschillende redenen te noemen waarom iemand niet zelf voor de financiën kan zorgen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld betalingsachterstanden of schulden ontstaan. Wanneer iemand niet langer in staat is om zelf de eigen financiën te regelen, dan kan er financiële hulp gevraagd worden door een verzoek bij de rechtbank neer te leggen om Vooruit Persoonlijke Bewindvoering uw bewindvoerder te laten worden.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering draagt zorg voor uw inkomsten en uitgaven en samen zorgen we voor een passend plan om uw financiën weer op een rijtje te krijgen. Denk hierbij aan het doen van uw belastingaangifte, bekijken voor welke toeslagen u in aanmerking komt en of u kunt besparen op vaste lasten.

Wanneer u betalingsachterstanden en/of schulden heeft, gaan we samen met u aan de slag om deze op te lossen. We maken een overzicht van alle schulden die u heeft en bekijken samen hoe we deze het snelste op kunnen lossen. Dit kan door het maken van betaalafspraken of een aanvraag voor schuldhulpverlening in uw gemeente. We helpen u net zolang als dat nodig is om er voor te zorgen dat u weer overzicht heeft in uw financiën.

Dit overzicht krijgt u door ons kasboek. Online kunt u meekijken in uw eigen rekeningen en is te zien wat u aan inkomsten en uitgaven heeft. Door het kasboek blijft u betrokken bij uw financiën en houd u het overzicht!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in de gemeente Helmond. Wij hebben een goede samenwerking met meerdere organisaties in de gemeente Helmond en een persoonlijke kijk op ieder uniek mens.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Persoonlijke hulp bij uw financiën, dat is waar Vooruit Persoonlijke Bewindvoering voor staat.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Persoonlijke Bewindvoering in de gemeente Helmond:

Wij hebben contact met andere hulpverleners uit de gemeente Helmond
Professionele hulp uit uw regio
We maken samen een persoonlijk plan van aanpak voor uw financiën
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons