Mijn dossier

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Bewindvoering in gemeente Boekel

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is er voor de bewoners van gemeente Boekel!

Soms zijn mensen om verschillende redenen tijdelijk of blijvend niet in staat om zelf hun financiën te regelen. In zo’n geval kan een verzoek gedaan worden aan de kantonrechter om iemand onder bewind te stellen.

Bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering beschermen we uw vermogen (het geld en de goederen), we dragen zorg voor de financiën en proberen eventuele schulden op te lossen. Samen met u gaan we op zoek naar oplossingen en mogelijkheden en we stoppen niet voordat we samen een passend plan hebben liggen om uw financiën weer op een rijtje te krijgen!

Om het inzicht in uw financiën te krijgen en te behouden, krijgt u een inlogcode voor uw persoonlijke kasboek. U kunt in dit kasboek zien wat er op uw rekeningen gebeurt en hoe uw begroting van inkomsten en uitgaven er uit ziet.

Indien er ook sprake is van schulden, bekijkt Vooruit Persoonlijke Bewindvoering samen met u hoe we deze het beste op kunnen lossen. Denk hierbij aan het maken van betaalafspraken met de schuldeisers of een aanvraag voor schuldhulpverlening in uw gemeente. We werken zolang het nodig is samen met u naar het eindresultaat, een gezonde financiële toekomst!

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering is dé betrouwbare bewindvoerder in de gemeente Boekel met verstand van  de financiën. We gaan graag met u een persoonlijk traject aan om aan uw financiële situatie te werken!

Persoonlijke hulp bij uw financiën, dat is waar Vooruit Persoonlijke Bewindvoering voor staat.

Voor wie?

Beschermingsbewind is er voor meerderjarige personen die lichamelijk, geestelijk en/of verstandelijk niet in staat zijn om hun financiën goed te beheren.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Voordelen Vooruit Persoonlijke Bewindvoering in de gemeente Boekel:

Kantoor op 7 kilometer afstand
Professionele hulp uit uw regio
We maken samen een persoonlijk plan van aanpak voor uw financiën
Altijd een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kost bewindvoering?

De tarieven voor de kosten van bewindvoering worden jaarlijks vastgesteld door de Staatsecretaris. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de huidige tarieven.

Tarieven

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten. Website door Bulb online
Contact met ons